Vegogulasch

Portioner: 4 portioner
Ingredienser
3 potatisar av en mjölig sort
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
3 paprikor i olika färger
smör
1/2 dl tomatpuré
1 tsk kummin
1 tsk chilipeppar eller sambal oelek
1 liter grönsaksbuljong
1/2 dl hackad persilja
2 dl matlagningsyoghurt

Gör så här:
Skala potatis. Dela i halvor och skiva. Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur paprikan och skär i bitar. Fräs alla grönsaker i smör i en kastrull. Rör i tomatpuré, kummin och chili. Häll på buljong och låt soppan koka i 10-15 min. Vispa så att soppan blir lite sönderdelad. Servera soppan med en rejäl klick matlagningsyoghurt och strö persilja över.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes