Citron- och dillsnaps

Ingredienser:
70 cl Brännvin Special
2 msk dillfrön
ev. lite honung
Låt dillfröna dra i brännvinet i 4 dagar. Smaka av och tillsätt lite honung om du vill ha den lite rundare i tonen.

Variant:

1 st citron, liten
2 tsk honung, flytande
3 st dillkvistar
2,5 dl brännvin, okryddat, t ex Brännvin special

Häll spriten i en skål och lägg i dillen.
Skölj citronen noga i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut saften, mät till 4 msk saft. Blanda ner citronskal och -saft i spriten. Tillsätt honung och rör tills den har löst sig.
Låt stå övertäckt i kylen 2 dygn. Sila över snapsen i en flaska.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes