Grönkålschips

Sätt ugnen på 180 grader

Pensla en plåt med olivolja.
Skär kålen i mindre chipsiga bitar.
Rosta i ugnen ca 15 minuter tills de är krispiga. rör om då och då.
Krydda med örtkryddor och havssalt. servera i skål.

Variant:
Ingredienser
7 1⁄2 dl grönkål i bitar
1 msk Arla® Smör-&rapsolja
1 krm salt
Apelsindipp
2 dl Arla Köket® smetana
1⁄2 hackad röd chili
rivet skal och saft av 1⁄2 apelsin
2 krm salt

Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Rör ihop dippen. Lägg grönkålen på ett bakplåtspapper på en plåt. Ringla över smör-&rapsolja och salta. Massera in det i grönkålen. Rosta i mitten av ugnen ca 10 min. Låt svalna. Servera med dippsåsen.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes