Matkasse – för hundar?

Nog har det skrivits mycket om att ha egen matkasse till hemmet, och även på denna sida har det hänt. Och inget fel med det, absolut inte. Matkasse hem är en uppfinning som underlättar för många familjer, och även för de som bor ensamma. Det är någonting som gör att ansträngningen till att gå och handla kan undvikas, och dessutom får man hem mat som är nyttigare och slipper ramla in i alla de sockerfällor som finns på affären. En sak som dock väldigt få har skrivit om – är matkasse till hundar.

Klart även hunden ska ha god mat
Och ja, du läste rätt. Det skriver man bland annat om i den här artikeln från Ystadsallehanda.se. Det handlar om Ina som i Skivarp tröttnat på ett ständigt sökande efter bra mat till sin hund, och med det valde att öppna en egen mataffär med fokus på just färsk foder till hundar, och nu har nästa steg för hennes affärsidé blivit just matkassar för hundar med bra foder som skickas direkt till hundens boende/hundens ägare. Det är hundägaren, tillsammans med Ina, som bestämmer vad innehållet i hundens matkasse ska vara. Den dagliga ransonen är alltid uträknad efter hundens vikt, och man kan bestämma om maten i kassen ska räcka i en veckas tid eller en i en månad. Det finns också annat man kan köpa till sin hund om man vill handla från Ina, exempelvis:

Hundgodis
Hundleksaker
Koppel
Hundkläder
Det är ju bra häftigt när någon lyckas med en sak som denna, och det ger inspiration till alla som har en dröm om att starta något. Och förövrigt är det ju också fint mot djuren. Hunden är ju faktiskt människans bästa vän och varför ska han inte få njuta av maten precis som vi människor gör? Dessutom är det nyttigt för hunden, och genom att få en hund-matkasse hem kan du enkelt veta hur mycket mat som räcker och hur mycket hunden ska få. För att inte tala om det faktum att en slipper bära och slita tunga påsar med hundfoder från affären.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes