LÖJROMSPIZZA MED SILVERLÖK OCH MANCHEGO

Tapas – 12 portioner

PIZZADEGPizza
25 gr jäst
0.5 tsk salt
1 tsk socker
0.5 dl olivolja
1.5 dl vatten
3 dl vetemjöl
TOPPING
1 dl Crème Fraiche
1 dl riven manchego
300 gr löjrom
1 kruka dill
1 st silverlök
svartpeppar
olivolja
GÖR SÅ HÄR
Blanda jäst, salt, socker, olja och vatten i en bunke. Rör i mjölet lite i taget tills konsistensen känns bra. Låt jäsa under duk ca 1 timma. Kavla ut små pizzor.

Toppa pizzorna med creme fraiche och manchego. Baka av bottnarna i en ugn på 200 grader till gyllenbrun yta. Toppa pizzorna med löjrom, hyvlad silverlök, dill, svartpeppar och olivolja.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes