Låt det börja med maten

När vi ska förändra våra liv och bli piggare, få snyggare midja och lite stil så gäller det att vi inte kastar det gamla livet i soptunnan för att dra igång allt det nya på en gång. Vi måste börja någonstans för att sedan ha en plan på hur vi ska få ett långsiktigt resultat.

Mat är kärlek enligt många människor. Men det gäller att äta med en nypa salt och inte kasta på hela karet. Samma sak gäller när det kommer till kläder och här gäller det att du finner din egen stil som du vågar bära och känner dig trygg med. På Stylepit.se kan du med lätthet hitta snygga kläder som höjer din personlighet och lyfter fram din insida. Men tänk på att det kanske är roligare att shoppa loss ordentligt när du kommit igång med det nya livet. Vem vet, du kanske tappar en storlek. Men, om du är en som många andra som kan behöva en liten morot så är det helt perfekt att shoppa något fint som du kan unna dig vid nästa utgång eller när du nått upp till ditt första delmål.

Tre bra tips för att komma igångtt du måste finna din egen väg att gå för att nå ditt mål. Så här kommer några inspirationstips som du kan gå in för 100% eller bara plocka av för att sätta ihop din egen mix av hur du ska förändra ditt liv. Och, nu kommer det handla om mat, för om du lyckas bemästra ditt sötsug så kommer du kunna klara av allt du tar dig för.

  • Många hamnar i dietfällan. Detta då de ser resultat väldigt snabbt och anser att när de kommit upp i sitt resultat börjar äta som vanligt igen. Det är då man trillar tillbaka och med råge! Dieter kan fungera bra som ett startshott eller dom detox, men det är viktigt att du är medveten om att för att du ska få ett långsiktigt resultat så krävs det att du är villig att göra förändringar och ändra din livsstil.
  • Släng halvfabrikaten! Att köpa hem en färdig maträtt är inte det bästa för din hälsa – även om det tar tre minuter i mikron och sedan är den ätbar. Vi kan läsa mängder av artiklar om vad som är bra mat och vad vi inte bör stoppa i munnen. men, vi har fortfarande oerhört dålig koll på vad det egentligen är som vi stoppar i våra munnar. Enligt en artikel ur dn.se så kan vi läsa om fabriksmaten som är ett hon mot både skolelever samt äldres hälsa. Och det vittnar bara om det dåliga näringsvärdet i rätter när vi inte vet exakt vad de innehåller.
  • Förbättra din kunskap. Genom att du förbättrar din egen kunskap så vet du vad du ska handla och vad du ska kolla efter. Detta kommer garanterat gör att du gör mindre dåliga beslut samt att du lär dig mer om matlagning och om naturen och får i dig bättre produkter. På frågan om varför inte alla förbättrar sin kunskap så handlar det till stor det om tidsbrist och att det finns annat som lockar. Men, ställ dig frågan vad du prioriterar. Då borde hälsan komma högt upp.
Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes