KRISPIGA PADRONES FYLLD MED PATA NEGRA OCH QUESO VILLAREJO

Tapas – 4 portionerPadrones

INGREDIENSER
12 st padrones
50 g pata nerga
1 msk smör
1 msk vetemjöl
1 dl mjölk
1 dl riven Queso Villarejo eller annan hårdost
INGREDIENSER PANERING
1 st ägg
1 dl vetemjöl
1 dl polenta
GÖR SÅ HÄR
Stek padronesen i en het panna med lite matfett. Ta va de från värmen när de känns mjuka, tärna patanegran och stek i en kastrull med lite smör, vispa i vetemjölet och sedan mjölken lite i taget tills det tjocknar, dra av kastrullen från värmen och vänd i osten. Häll upp smeten i en spritspåse, skär ett snitt i padronesen och fyll upp med massan. Låt svalna i kyl och vänd sedan i vetemjöl, ägg och avsluta i polenta. Fritera i fritös på 170 grader tills de känns krispiga. Servera med grillad citron.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes