Fram med grillen

Alla har vi skrattat till Fredrik från programmet Solsidan som älskar att grilla så mycket att det nästan går ut över äktenskapet. Och att årstiden vintern ska vara något som kan tänkas sätta käppar i hjulen är bara att glömma. För vill man grilla så finns det varken snö eller regn som kan stoppa en? Men hur har det blivit så? När blev det en statusgrej att äga en snygg grill och att få till den där perfekta köttbiten? Och är det någon manligt att grilla.

Samtalsämnet grillen
Det finns många intressanta samtalsämnen och egentligen så brukar det vara så att man samlas kring grillen för att prata om andra saker, men det finns faktiskt mycket att ta upp och diskutera när det kommer till just grillen och att grilla. Hur ser populära grillar ut och vad händer om man inte gillar att grilla. Ska man då tiga om det? Enligt en intressant artikel från Metro så anses det inte så manligt som man kan tro att grilla. Men ändå så är det dock något som flest män gör. Av ren vana kanske? Vi människor gillar mat och gillar att bjuda in till mat, och att då få dra fram grillen kan ses som något avslappnat och att man tillsammans med sina gäster kan stå och mingla samtidigt som maten nästan lagar sig själv. Och det här med att dra fram grillen när det är decimeter av snö utanför är nog ett sätt att visa att man inte är rädd för snön och att man ska få en ännu större smakupplevelse då man trotsat vädrets makter. För visst trotsar man, och visst smakar maten lite bättre när man vet att det kanske inte rikti8gt är den rätta årstiden?

Men vad vi kan lägga ner på en gång är det här med att man måste grilla en stor och röd köttbit. För nu blir det bara mer och mer populärt med vegetarisk kost och då det både finns härliga Haloumibitar att grilla till grönsaker oh fisk om man så vill så finns det många andra bra alternativ till den röda köttet. Men mycket handlar nog även att man ska vilja se en förändring. Så testa med i alla fall lite variation på grillen.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes