En kaffe tack!

Kommer ni ihåg när det var så enkelt. Kaffe serverades ur en kanna och hälldes i en kopp. Fix och färdigt. Jag har lärt mig att det finns mer till kaffe än ”en kopp kaffe”. jag kan säga att det generellt sett är svårt för en kaffesugen att bestämma sig för hur man vill ha sitt kaffe serverat. På väggen bakom mig har jag en kaffemeny på en och en halv meter där en kopp kaffe presenteras i olika varianter.

Det finns en hel kaffevärld där ute som väntar på att bli upptäckt. Jag välkomnar valmöjligheter och variationer.

Under mina nio år inom bar- och restaurangbranchen har jag tagit för vana att hjälpa till vid dessa svåra beslut. Berätta hur du vill att det skall smaka så serverar jag ditt kaffe som du vill ha det.

Hur dricker jag mitt kaffe? Ibland är det bästa jag vet en kopp bryggkaffe. svart. Vissa stunder är det en enkel espresso som gäller, eller en espresso macchiato kan jag vara sugen på ibland. Oftast på café beställer jag nog en stor caffé latte ändå. Fast vissa somriga dagar kan det bästa som finns vare en islatte.

Alla stunder är olika och det finns en perfekt kopp kaffe för varje tillfälle. Se bara till att ni väljer ett kvalitétskaffe och inte nöjer er med vad som helst.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes